Pret

Filtreaza Rezultatele

Pret

Aparate de vidat

Aparate de vidat alimente

Aparatele de vidat alimente folosesc o supapa pentru a vida alimentele din caserole speciale, sau folosesc metoda traditionala de vidare intr-o punga de plastic pentru a mentine alimentele proaspete.

Cateva criterii pe care ar trebui sa le ai in vedere atunci cand cauti cel mai bun aparat de vidat alimente sunt tipul acestuia, accesoriile disponibile precum si modul in care trebuie ingrijit si curatat.


Aparatul de vidat Lava

Scoate aerul dintr-un pachet cu alimente pentru a ajuta la pastrare prospetimii acestora. Un asemenea dipozitiv iti permite cumpararea de alimente in cantitati mari, pe care le poti sigila si congela pentru a preveni risipa.

Sigilarea cu vacuum a alimentelor reduce cantitatea de oxigen din pachet, in acest fel prevenind dezvoltarea bacteriilor care cauzeaza alterarea alimentelor cum ar fi carnea, legumele sau lichidele.

In plus, vidarea alimentelor le protejeaza de deshidratare si de arsurile prin congelare si economiseste spatiu de depozitare, deoarece pachetele vidate ocupa mai putin loc in congelator sau in frigider.

Pompa manuala de vidat Status

Soluție pentru păstrarea alimentelor perisabile pentru timp îndelungat.

Pompă manuală pentru vidare, marca Status. Cu ajutorul acestei pompe puteți vida manual oricare dintre recipientele pentru păstare în vid marca STATUS.

Unde găsesc un aparat de sigilat de ieftin

Get Bio îți pune la dispoziție câteva modele de aparate de sigilat . Iar, pentru că banii sunt o problemă, la GetBio găseşti aparat de sigilat la preţ redus. De asemenea, tot la Get Bio vei găsi și accesorii sau consumabile pentru aceste modele.