Despre Noi

GetBio.ro a luat nastere la finalul anului 2016 din pasiunea pentru nutritia organica si stilul de viata sanatos si este un proiect cu capital privat integral romanesc.

Misiunea noastra

Intr-o lume in care, din pacate, nu mai putem fi siguri de calitatea alimentelor indiferent de provenienta lor, misiunea noastra principala este educarea romanilor in alegerea corecta a alimentelor si a sursei acestora. Promovam cu convingere alimentele din surse controlate, fara pesticide, aditivi sau conservanti pentru o viata mai sanatoasa si o imbunatatire generala a calitatii vietii. Sustinem stilul de viata organic dincolo de alimentatie, de aceea am introdus in oferta si produse cosmetice bio sau produse organice pentru ingrijirea locuintei.

Ne dorim ca fiecare client sa ne devina in timp un prieten cu care se poate sfatui oricand pe teme de nutritie organica si stil de viata sanatos.

Oferta noastra cuprinde peste 4000 de produse certificate bio/eco, numar ce este in permanenta crestere. Calitatea produselor este garantata de certificarile bio la nivel european sau din SUA.

Valori

Integritate - vom promova doar acele produse pe care le-am consuma si noi. Nu iti vom recomanda niciodata un produs doar de dragul de a face profit.

Transparenta - iti oferim descrieri cat mai detaliate ale produselor, pentru a face o alegere in cunostinta de cauza

Calitate - consideram ca pe o piata sufocata de produse asa-zis bio din surse indoielnice, calitatea este cea care ar trebui sa faca diferenta. De aceea, majoritatea produselor sunt certificate bio/eco de catre organizatii recunoscute international, dupa cele mai exigente standarde

Etica - suntem ghidati de principii morale "sanatoase", respectam sanatatea ta, respectam natura si tot ceea ce ne inconjoara

Eficienta - pentru ca timpul este cea mai de pret resursa, iti vom oferi rapiditate in tot ceea ce tine de experienta ta GetBio

Ce nu suntem

Nu suntem medici! Asadar, nu avem competenta necesara pentru a diagnostica prin telefon/email diverse boli sau pentru a va recomanda un stil de alimentatie adaptat unei anumite boli. Iti recomandam ca inainte de a face o schimbare majora in stilul de alimentatie sa te consulti cu un medic sau cu un nutritionist autorizat. Nu incurajam dietele adoptate "dupa ureche" sau din surse neautorizate de pe Internet.