Pret

Filtreaza Rezultatele

Pret

Detergenti BIO

27.25 lei
36.76 lei
30.00 lei 29.89 lei
10.71 lei
24.07 lei
Detergent lichid pentru lana si rufe delicate 750ml Sodasan -2%
39.00 lei 38.09 lei

Produse de curățenie bio pentru o planetă curată

Dacă ești conștient că orice acțiune a ta are repercusiuni asupra planetei, înseamnă că trăiești cu un pas în viitor. Este timpul să fim mai responsabili față de mediul înconjurător și față de viitorul copiilor noștri. Folosind detergenți bio contribui la o planetă mai curată, cu mai puține surse de poluare. Poluarea cu substanțe chimice din surse casnice poate fi redusă.

Ce înseamnă detergenți bio

Produsele de curățenie bio sunt produse în condiții stricte de protecție a mediului. Printre aceste cerințe se numără:

  • Ingredientele din care sunt realizate sunt sută la sută naturale, fără adaosuri de chimicale.
  • Sursele acestor produse sunt materiale regenerabile, precum plantele sau elementele fără impact asupra mediului înconjurător, obținute în condiții de sustenabilitate.
  • Fabricile pentru produse de curățenie bio au o amprentă redusă de carbon și emisii foarte reduse.

Deși există destule preconcepții cu privire la eficiența acestui gen de produse, testele independente au demonstrat faptul că un lichid pentru curățare bio este la fel de eficient, în uzul casnic, precum unul cu produse de sinteză chimică.
La fel de important este impactul produselor bio asupra propriei sănătăți. Acestea sunt excelente dacă nu vrei să fii bombardat în permanență de surse chimice dăunătoare pentru organism. Un produs bio va fi mai blând cu pielea dar și cu mucoasa pulmonară și astfel vei putea să eviți iritațiile sau reacțiile alergice.

De unde poți cumpăra detergent de rufe bio

Produsele bio omologate și provenite din surse sigure sunt destul de greu de găsit. Un site de încredere este Get Bio. Aici vei găsi soluții bio pentru igienizarea locuinței, precum detergent de vase bio, detergent lichid sau pulbere pentru spălat rufe, înălbitori sau odorizante. Calitatea acestor produse este una superioară, fără a conține elemente nocive. Casa ta poate fi curată fără a polua mediul înconjurător.

Descopera acum gama completa de detergenti BIO pentru curatenie, vase sau rufe fara chimicale, fabricati numai din substante naturale, din plante.