Pret

Filtreaza Rezultatele

Pret

Distilator apa Megahome

Apă sănătoasă și purificată cu distilatorul pentru apă de băut

Apa de la robinet ar trebui să fie întotdeauna sănătoasă și bună de consumat așa cum este. Însă nu tot timpul se întâmplă să fie așa. Un distilator de apă de băut poate rezolva problemele legate de conținutul microbiologic și de nitriți al apei potabile. Sănătatea începe de la grija pe care o ai față de propria hrană iar o apă pură consumată te ferește de complicații ulterioare.

Ce probleme poți evita cu un distilator apă model economic

Dacă stai la țară, apa de băut de la fântână poate conține o cantitate peste limitele sănătoase de nitriți sau componente microbiologice dăunătoare organismului. La oraș, apa de la robinet este tratată cu compuși ai clorului, care îi pot da un miros aproape insuportabil. Rezolvarea acestor probleme și transformarea apei de la robinet într-o apă pură se rezolvă cu un distilator de apă decent.
Folosind aceste dispozitive te protejezi de probleme ale stomacului sau ale tractului digestiv precum:

  • Paraziți intestinali
  • Enterocolite
  • Helicobacter pylori
  • Pietre la rinichi

Cum funcționează un distilator de apă ieftin

Nu este nevoie de dispozitive complicate. Un aparat pentru distilarea apei destinat uzului în gospodărie ocupă același loc ca și un robot de bucătărie. Acesta fierbe apa, transformând-o în vapori, pe care îi trece printr-o serie de filtre specifice. Vaporii sunt apoi trecuți printr-un condensator care îi transformă înapoi în apă. Aceasta este în stare pură, în ea nu se vor mai găsi nici germeni (distruși prin fierbere) nici compuși chimici care se pierd în faza de vaporizare și filtrare.

Unde găsesc un distilator de apă ieftin

Get Bio îți pune la dispoziție câteva modele de distilatoare de apă. Iar, pentru că banii sunt o problemă, la GetBio găseşti distilator apă la preţ redus. De asemenea, tot la Get Bio vei găsi și accesorii sau consumabile pentru aceste modele, precum filtre cu cărbune activ sau carafe. Sănătatea ta trebuie protejată, iar protecția începe cu purificarea apei pe care o bei.

Acest distilator purifica apa prin fierbere si recondensare.

Are capacitatea de a produce 4 litri de apa pura intr-un interval de 5-6 ore; elimina pana la 99,99% din poluantii din apa.