Pret

Filtreaza Rezultatele

Pret

Filtre de apa WaterOne

Avantajele unui filtru de apa WaterOne

Consideram, de cele mai multe ori, ca apa rece de la robinet este, invariabil, curata si filtrata. Nimic mai neadevarat. Poti testa acest lucru lasand un pahar de apa cateva ore sau o zi intreaga si vei vedea ce se decanteaza pe fundul acestuia. Toate aceste impuritati pot fi usor indepartate cu ajutorul unui filtru de apa pentru apa rece care retine nisipul, particule de rugina sau alte particule indisolubile. Riscul este mai mare atunci cand este folosita apa extrasa dintr-un put de adancime, daca instalatia prin care circula apa este veche si afectata de rugina sau apa nu trece printr-o statie de dezinfectie si purificare.

Un filtru mecanic nu elimina substante dizolvate, insa filtreaza cu succes particule de pana la 5 microni, in functie de tipul de cartuse filtrante folosite. In acest magazin online gasesti numeroase modele de filtre apa potabila precum si accesoriile necesare.

Daca vrei sa filtrezi apa de la fantana sau apa cumparata la bidon de plastic, poti cumpara un filtru tip cana cu filtrare mecanica si antibacteriana. Cumpara cu incredere si beneficiaza de gama noastra larga de oferte pentru a consuma apa cat mai curata si sanatoasa.

Cum se face filtrarea apei

Daca vrei sa filtrezi apa de la fantana sau chiar apa cumparata la bidon de plastic, poti cumpara un filtru filtrare mecanica si antibacteriana de la Getbio. Acesta se va ocupa singur de filtrarea apei neocupand mult loc. Cumpara cu incredere si beneficiaza de gama noastra larga de oferte pentru a consuma apa cat mai curata si sanatoasa.

Cum alegi si cum utilizezi filtrele de apa

Daca vreti sa alegeti un filtru de apa de calitate trebuie sa fim atenti la cateva aspecte. Ne vom interesa mai intai care este finetea porilor filtrului. Am spus si mai sus, o finete de 0,5 microni este ideala. Acesta finete ne asigura ca se vor filtra eventualii paraziti din apa dar si ca vom avea un debit bun. Un alt aspect important este volumul de filtrare. Astfel vom avea parte de o filtrare mai buna chiar si din punct de vedere cantitativ nu numai calitativ. Si tehnologia folosita este importanta. Spre exemplu, pentru apa de reteaua publica se aleg filtre cu carbon activ care retin usor clorul din apa, sedimentele si poluantii.

Cand alegem un filtru ne vom interesa si de marca acestuia. Un brand cunoscut este ales intotdeauna de multi utilizatori si putem afla usor cum s-a comportat in timp. Mai mult, acestea ne asigura de o fiabilitate crescuta si vin cu certificari date de organisme internationale precum NSF (National Sanitation Foundation) si WQA (Water Quality Association). Vom avea, de asemenea, posibilitatea sa achizitionam usor piese de schimb.

Cand schimbam filtrul de apa

Filtrul este usor de folosit, dar la o anumita perioada, acesta nu mai proceseaza apa la capacitatea dorita si trebuie schimbat. Cei mai multi il schimba cand observa cat de murdara este apa sau cand simt un gust ciudat. Acestea sunt intr-adevar indicii clare ca filtrul nu-si face treaba, dar este indicat sa verificam periodic starea acestuia. In functie de tipul filtrului schimbarea se face la 6-12 luni.