Friteoze Cosori cu aer cald

Nu exista produse in aceasta sectiune

Friteoza Cosori, soluția pentru un stil de viata sanatos

Friteuza cu aer cald, Cosori, utilizeaza tehnologia rapida de circulare a aerului la 360° pentru a gati fara ulei preparate rapide, crocante si delicioase. Mancarea pregatita cu friteuza cu aer cald are cu 85% mai putin ulei decat cea preparata in fiteuzele cu gatire in baie de ulei. Cu toate acestea, Cosori, va garanteaza ca va veti bucura de acelasi gust si aceeasi savoare a preparatelor!

Cum functioneza friteoza cosori cu aer cald de la Getbio

Combinatia dintre aerul cald care circula si temperatura de gatire perfecta, va asigura ca veti obtine cartofi prafiti crocanti si pulpe de pui suculente.

Cine sunt cei care vând aparat de Friteoza cu aer cald Cosori

Suntem Get Bio și la noi gasesti tot timpul produse premium la un pret corect

Ce capacitate are Friteoza cu aer cald Cosori?

Capacitatea de 6 litri a camerei pentru gatit si cea de 5.5 litri a cosului interior, face din friteuza Cosori aparatul perfect indiferent daca doriti sa savurati masa in 2 sau daca doriti sa o folositi pentru o familie de 5-6 persoane. Cu comenzi usor de utilizat, cosuri neaderente, care pot fi spalate in masina de spalat vase, si un design intuitiv, friteuza cu aer cald va fi cu siguranta vedeta din bucataria dumnevoastra! In plus, puteti controla aparatul dumneavoastra de la distanta! Acesta are integrata aplicatia VeSync cu ajutorul careia puteti planifica, ajusta si monitoriza progresul meselor dumnevoastra. Tot in aplicatie veti gasi peste 100 de retete care pot fi pregatite sau pe care le puteti personaliza in functie de propriile preferinte!