Pret

Filtreaza Rezultatele

Pret

Ionizatoare de apa Kyk

Unde găsesc un Ionizator de apa Kyk

La getbio.ro gasesti toata gama de ionizatoare Kyk, inclusiv filtre kyk

Suntem construiți în principal din apă, apa fiind elementul care ne însoțește constant pe parcursul vieții noastre. Toate schimburile de substanțe din organismul nostru au ca mediator apa, fiind evident că este foarte important să consumăm apă de calitate.

Suntem construiti in principal din apa, apa fiind elementul care ne insoteste constant pe parcursul vietii noastre. Toate schimburile de substante din organismul nostru au ca mediator apa, fiind evident ca este foarte important sa consumam apa de calitate.

Cum funcționează Ionizator de apa Kyk

KYK este un aparat fabricat in Coreea de Sud care are capacitatea de a transforma apa in medicament pentru organism. Are capacitatea de a produce 4 niveluri de apa alcalina, cu PH intre 8,5 si 10. Apa alcalina are potentialul de a media raporturile de forte din organismul nostru si de a echilibra PH-ul in tesuturi. S-a dovedit faptul ca mediul alcalin reduce incidenta aparitiei bolilor, creste nivelul imunitatii, ajuta la tratarea afectiunilor reumatice, a osteoporozei, a sindroamelor digestive, etc.

Ce probleme poți evita cu Ionizator de apa Kyk de la Getbio

KYK are posibilitatea de a va oferi si apa acida, ideala ca si dezinfectant, pentru spalarea veselei sau ca si demachiant dar si apa purificata cu PH nemodificat. Multiplele sisteme electronice, tehnologia brevetata cu lamele de platina, panoul digital intuitiv si inteligenta artificiala garanteaza rezultate exceptionale si siguranta deplina.