Lemn compozit WPC Bencomp

Nu exista produse in aceasta sectiune

Lemnul compozit WPC de la Bencomp - soluția perfectă pentru amenajări exterioare - il gasesti la Getbio

Lemnul compozit sau lemnul plastifiat, cunoscut sub numele de WPC (Wood Plastic Composite), este un produs compozit în a cărui compoziţie intră făina de lemn (peste 50%) şi deşeuri de mase plastice, amestec stabilizat împotriva radiaţiilor UV, a mucegaiurilor şi insectelor.

Prin îmbinarea profilelor din lemn compozit se obţin duşumele exterioare, pontoane, plaje piscină, piste de joacă, alei, panouri de gard, foişoare, chioșcuri, pergole, bănci, mese, mobilier urban într-o gamă de culori şi texturi practic nelimitată.

Cine sunt cei care vând lemnul compozit WPC de la Bencomp

Suntem Get Bio și ne numărăm printre firmele care oferă spre vanzare lemn compozit de la Bencomp

ASPECTE ECONOMICE

Deoarece obiectele confecţionate din WPC nu au nevoie de niciun fel de întreţinere, economisind manopera şi costurile vopselurilor de protecţie, investiţia iniţială (de acelaşi ordin de mărime cu lemnul impregnat) se amortizează în primii doi ani de folosire. Chiar şi în comparaţie cu lemnul normal, superioritatea la toate capitolele tehnice ale WPC face ca investiţia în acest material să fie amortizată în maxim 5 ani. La getbio gasesti cea mai larga gama de lemn compozit produs de Bencomp.

Cum putem monta lemnul compozit de la Bencomp

Pentru executarea lucrării ne puteţi contacta & vom trimite o echipa de montaj.

Sau daca doriti, puteti sa faceti acest lucru dvs, Important este să fie respectate instrucţiunile de montaj. Prelucrarea profilelor se poate face şi cu scule "hobby", pentru că nu sunt necesare forţe mari de tăiere sau frezare.