Categorii

Categorii

Aboneaza-te la newsletter

Livrare & plata

Pentru moment Livrari DOAR in Romania ! For the moment shipping only in Romania !

Livrarea produselor se face prin servicii de curierat rapid, in cele mai sigure conditii de transport si depozitare. Livrarea se face in termen de 1-2 zile lucratoare de la expedierea comenzii pentru orasele unde exista sediu al firmei de curierat si in 2-3 zile in rest (sate/comune). 

Costul de livrare este de 15 lei pentru localitatiile in raza de acoperire URGENT CARGUS, FAN CURIER  .  Se percepe taxa de km suplimentari pentru localitatiile care nu se afla in raza de acoperire URGENT CARGUS, FAN CURIER. Un reprezentant al firmei noastre o sa va contacteze pentru a va comunica pretul de livrare. 

Comenzile cu valoare mai mare de 200 lei beneficiaza de livrare gratuita ( Se percepe taxa de km suplimentari pentru localitatiile care nu se afla in raza de acoperire URGENT CARGUS, FAN CURIER).


Plata produselor se poate face astfel:

  1. Ramburs - veti face plata la livrare curierului care va inmaneaza produsele.
  2. Online cu cardul (Visa/Maestro/Mastercard) - Daca ati ales metoda de plata cu cardul este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati EuPlatesc.ro. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3D Secure". Acest sistem asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate in mediul fizic, la comerciant. Nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind verificate direct in sistemele Visa si MasterCard. Nu se percepe comision pentru plata cu cardul.
Viziteaza site-ul getBIO pe ShopMania 2performant Ghidul tau autentic de shopping.
getbio © 2018

Contacteaza-ne