Manson imprimat pentru caserole termosudabile

Nu exista produse in aceasta sectiune


Manson pentru caserole termosudabile, soluția pentru livrări la domiciliu

Industria alimentară este într-o continuă transformare, iar livrările la domiciliu devin un trend. Pentru a extinde operațiunile și în zona de home delivery, restaurantele au nevoie de aparate de sigilat caserole iar aceste caserole ulterior sigilate vor fi folosite impreuna cu mansoanele de carton imprimate. Acestea asigură integritatea și siguranța alimentară a preparatelor, dar și faptul că își vor păstra, pe durata transportului, temperatura optimă pentru a putea fi consumate. Acest mansoane pentru caserolele termosudabile vor face diferenta intre tine si concurenta.

Home delivery, susținut prin aparatul de sigilat caserola cu alimente

Pe durata transportului, alimentele preparate în bucătăria restaurantului pot suferi diverse accidente sau modificări. Cea mai frecventă dintre acestea o reprezintă răcirea, mai ales atunci când mașina care livrează este prinsă în trafic mai mult decât era prevăzut. O caserole termosudabila intr-un manson de hartie este soluția perfectă pentru a veni în întâmpinarea acestor probleme.
Alte situații ce mai pot fi evitate sigilând caserolele ce urmează a fi livrate sunt evitarea vărsării și a stropirii echipamentelor și a personalului care livrează. Evitarea contaminării produselor cu praf, bacterii, viruși, diferite substanțe, insecte sau alți agenți patogeni este alt aspect de care să ții cont. Folia alimentară se aplică la cald pe marginea caserolei, astfel fiind evitată contaminarea pe toată linia de livrare, de la standul de ambalare până la ușa clientului.

Cine sunt cei care vând aparat mansoane pentru caserolele termosudabile

Suntem Get Bio și ne numărăm printre firmele care oferă soluții profesionale pentru restaurante și servicii de catering, dar și pentru afacerile care se axează pe take away. Împreună cu aparatul pentru sigilarea caserolelor, la noi găsești și o ofertă variată de caserole și boluri pentru transportul alimentelor, dar și folia necesară pentru sigilarea acestora iar mai nou gasiti la noi si mansoane pentru caserolele termosudabile.
De asemenea, oferta mai conține și ramele specifice pentru aparat, pentru ca procesul de etanșare să fie unul 100% sigur. Temperatura de operare este controlată electronic, iar tăierea foliei și izolarea alimentelor se desfășoară în același proces de câteva secunde.
O afacere curată înseamnă o afacere prosperă, iar satisfacția clienților nu va întârzia să apară.