Pret

Filtreaza Rezultatele

Pret

Platouri catering premium negre

Platouri catering negre premium, soluția pentru o gama larga de evenimente

Industria alimentară este într-o continuă transformare, iar livrările la domiciliu devin un trend. Pentru a extinde operațiunile și în zona de home delivery, restaurantele au nevoie de platouri catering negre premium. Acestea asigură integritatea și siguranța alimentară a preparatelor, dar și faptul că își vor păstra, pe durata transportului, temperatura optimă pentru a putea fi consumate.

Home delivery, susținut prin platouri negre premium

Pe durata transportului, alimentele preparate în bucătăria restaurantului pot suferi diverse accidente sau modificări. Cea mai frecventă dintre acestea o reprezintă răcirea, mai ales atunci când mașina care livrează este prinsă în trafic mai mult decât era prevăzut. Un platou catering catering negru este soluția perfectă pentru a veni în întâmpinarea acestor probleme.


Cine sunt cei care vând platouri catering negre premium

Suntem Get Bio și ne numărăm printre firmele care oferă soluții profesionale pentru restaurante și servicii de catering, dar și pentru afacerile care se axează pe take away. Împreună cu platourile catering negre premium, la noi găsești și o ofertă variată de caserole și boluri pentru transportul alimentelor, dar și folia necesară pentru sigilarea acestora.

Aceste platouri sunt robuste, rezistente si sunt confectionate din plastic (PET) de culoare neagra, putand fi folosite la o gama larga de evenimente, atat pentru aperitive reci, fructe sau prajituri, cat si pentru mancaruri calde. Capacul este inclus.