Pret

Filtreaza Rezultatele

Pret

Steam One aparate calcat vertical

Ai nevoie de un Aparat de calcat vertical Steam One

De mai bine de 9 ani, SteamOne oferă o varietate largă de aparate de călcat verticale cu aburi. Spre deosebire de alte aparate de călcat verticale cu aburi obișnuite, SteamOne nu lasă urme lucioase pe materialele naturale sau sintetice și nu arde fibrele.

De ce ai alege un Aparat de calcat vertical?

Există multe tipuri de aparate de calcat vertical pe piata. Ceea ce înseamnă că te poți simți copleșit atunci când faci alegerea. Cercetările efectuate asupra materialelor, fluxului de vapori și a componentelor lor au permis inginerilor SteamOne să dezvolte cel mai puternic aparat de călcat cu aburi vertical de pe piață. SteamOne S-Travel scoate imediat cutele de pe toate hainele tale. Gata de folosit în 30 de secunde și prevăzut cu un recipient de apă detașabil de 260ml, oferă o autonomie de 20 de minute pentru călcarea hainelor tale.

De mai bine de 9 ani, SteamOne oferă o varietate largă de aparate de calcat verticale cu aburi. Spre deosebire de alte aparate de călcat, SteamOne nu lasă urme lucioase pe materialele naturale sau sintetice și nu arde fibrele. Cercetările efectuate asupra materialelor, lanțului de vapori și a componentelor lor au permis inginerilor SteamOne să dezvolte cel mai puternic aparat de călcat cu aburi vertical de pe piață.

Conceput pentru a se potrivi cu ușurință în orice locuință, noul SteamOne Minilys Plus este singurul aparat de călcat vertical cu abur cu dimensiuni compacte, care îndepărtează încrețiturile de pe toate hainele, indiferent de material. Acesta combină performanțele și tehnologia SteamOne într-un aparat de dimensiuni reduse, ideal pentru spații mici. Echipat cu un set de accesorii, Minilys Plus îndepărtează încrețiturile țesăturilor cu ușurință, oferind eleganța unei ținute perfecte. Foarte ușor de folosit, Minilys Plus este o necesitate pentru că îmbrăcămintea ta să arate impecabil în fiecare zi. Eficient chiar și pe materiale fragile, SteamOne poate îndrepta cutele de pe orice material, chiar și pe cele mai delicate: bumbac, mătase, tul, broderie, dantelă, organza, lână, tafta. Cu ajutorul lui poți scăpa de încrețiturile de pe materialele mai groase cum ar fi blugul sau bumbacul gros.?


De unde poti cumpara aparate de calcat vertical Steam One?

La getbio.ro gasesti cea mai mare gama de aparate de calcat vertical Steam One.