Pret

Filtreaza Rezultatele

Pret

Storcator Oscar

Ai nevoie de un storcător prin presare la rece Oscar când ai stil de viață sănătos

Fructele și legumele aduc cel mai mare aport de vitamine din alimentația noastră. Iar, o metodă foarte bună de a consuma cât mai multe alimente proaspete este prin sucuri naturale. Prin urmare, un storcător de fructe prin presare te poate ajuta foarte mult. Astfel, poți să incluzi în alimentația ta fructe și legume proaspete.

De ce ai alege un storcător Oscar de presare la rece de la Getbio?

Există multe tipuri de storcătoare de fructe pe piață. Ceea ce înseamnă că te poți simți copleșit atunci când faci alegerea. Dar dacă vrei să obții un suc delicios, plin de nutrienți și vitamine, atunci ar trebuie să te orientezi spre un storcător cu presare la rece. Acesta presează fructele și legumele, scoțând sucul din ele. De asemenea, poți presa și nuci, migdale dar și frunze. Astfel, sucul va fi mai bogat în vitamine și mai ușor de integrat în planul de alimentație sănătoasă.

Ce avantaje are un storcător de fructe prin presare?

Despre efectele benefice ale sucurilor naturale probabil știi foarte multe. Însă, ar trebui să afli mai multe și despre avantajele unui astfel de aparat înainte de achiziționarea unui storcător cu presare la rece. Iată care sunt acestea:

  • Stoarcerea la rece păstrează enzimele și nutrienții din fructe
  • Sucul este cremos și hrănitor
  • Sucul poate fi prezervat timp de până la 72 de ore în frigider
  • Stoarce frunze, semințe, rădăcinoase și fructe tari
  • Obții mai mult suc din fruct prin presare

Un storcător prin presare la rece de legume și fructe este o investiție foarte utilă în gospodărie. Cu acest electrocasnic poți să îți faci oricând sucuri delicioase și nutritive. Fiind un aparat versatil, poți stoarce mai multe tipuri de legume, fructe, frunze și semințe. Ceea ce înseamnă că vei avea mereu la îndemână băuturi delicioase făcute din mixuri sănătoase. De pe site-ul nostru vei găsi mai multe tipuri de storcătoare de calitate. Astfel, vei putea alege cel mai bun model de storcător presare la rece pentru nevoile tale