Trotinete electrice E-twow

Nu exista produse in aceasta sectiune

Trotinete electrice E-twow la getbio.ro

GT 2020 este mai mult decat o trotineta electrica la Getbio.ro
Este un vehicul personal premium.

Combinand inovatia cu pasiunea pentru mobilitatea electrica, ne-am perfectionat trotineta electrica pentru a satisface toate nevoile dvs. de transport. Noua generatie de trotinete E-TWOW este aici. Mai multa viteza, mai multa autonomie si cuplu mai mare.

Sistem nou de franare

Trotinetele E-TWOW la gasesti la Getbio. Aceste trotinete au beneficiat mereu de un sistem dual de franare constand in frana electromagnetica cu recuperare de energie si frana de urgenta pe spate. Pentru un plus de siguranta in situatii de urgenta, am inlocuit frana mecanica pe spate cu o frana cu tambur. Maneta franei este conectata la controller-ul trotinetei, astfel incat atunci cand frana este actionata se opreste si motorul, astfel franand simultan atat roata din fata cat si cea din spate.

Cuplu mai mare

Noile modele GT si GT 2020 vin cu un plus de cuplu, astfel incat sa va puteti bucura de o viteza mai mare si sa cuceriti pantele cu mai multa usurinta.

Autonomie optimizata

Trotinetele GT au imbunatatiri majore la baterie si la frana electromagnetica. Frana modelelor GT este cea mai eficienta frana regenerativa a unei trotinete electrice, oferind o recuperare a energiei de pana la 60%. Astfel, se obtine o autonomie de pana la 50 de km, cat sa acopere mai multe deplasari zilnice in oras.


E-TWOW Connect

E-TWOW ConnectRamai conectat cu trotineta ta in orice moment!

Pregătiți-vă de o experienta superioară cu trotineta electrică E-TWOW, disponibilă acum cu o aplicație inteligentă cu conectivitate Bluetooth!