Pret

lei  –  lei

  • 2250lei
  • 12865lei

Filtreaza Rezultatele

Pret

Trotinete si biciclete Electrice

E-TWOW este parte a unui concept internațional, care, prin intermediul tehnologiilor înalte folosite în procesul de producție, a realizat vehicule electrice unice, care se diferențiază prin caracteristici tehnice revoluționare.

Echipa este una entuziastă, realizată din profesioniști, întotdeauna pregătiți pentru noi provocări și mereu în contact cu utilizatorii vehiculelor E-TWOW.

Promovăm ineditul și inovația și le oferim clienților noștri o alternativă pe care nu și-au imaginat-o, dar care va deveni indispensabilă pentru ei.

Îmbinând experiența în domeniul mecanic și electric cu pasiunea și necesitatea creării unor soluții inovative de transport, echipa noastră a realizat cele mai bune vehicule electrice pe doua roți.

In prezent, Centrul European de Distribuție este reprezentat de Fabrica din Romania, iar clienții noștri se bucură de sprijinul echipei E-TWOW de aici.

Vehiculele electrice beneficiază de tehnologii de ultimă oră: printre acestea se numără tehnologii precum KERS – sistem de recuperare a energiei cinetice, pilot automat, posibilitatea de limitare a vitezei, pentru a se potrivi legislației fiecărei țări, sistem de pliere unic în lume, motor pe roata din față, cu tracțiune integrală.

Consumul de energie este de doar 6.15Wh/km, are o autonomie de 45 de km și o viteză de 36 km/h.

Trotineta electrică pliabilă E-TWOW reprezintă o excelentă confirmare a muncii inginerilor noştri, a designerilor, a întregii echipe, demonstrând că ne adaptam usor la provocările acestei perioade și la dorințele clienților noștri.