Purificatoare de aer

Nu exista produse in aceasta sectiune

Purificator, sterilizator si umidificator aer Olansi

Un purificator de aer îndepărtează substanțele poluante și alergenii, asigurând un mediu mai sănătos pentru întreaga familie.

Gasesti purificatoare de aer la GetBio

Purificator, sterilizator si umidificator aer Olansi K08A pe care il avem in oferta la Getbio are eficienta de 99% cu ajutorul

Lampa UV, filtru HEPA, filtru cu granule de carbune activ, Control digital

  • Este un aparat multifunctional de tratament al aerului cu un design modern, control digital, lampa UV si eliberare de anioni.
  • Filtreaza, sterilizeaza si umidifica aerul din incaperi.
  • Este recomandat pentru a fi folosit pentru incaperi de pana la 65 de mp.
  • Sistemul de filtrare se bazeaza pe un set de filtre care elimina pana la 99 % din poluantii din aer. Acest set de filtre contine: filtrul grosier - elimina puful, penele, firele de par, praful grosier, apoi filtrul HEPA - elimina 99,9 % din particulele mai mari de 2,5 microni, inclusiv microorganisme sau virusuri, filtrul cu granule de carbune activ - retine compusii organici volatili, elemente chimice sau alti compusi sub forma gazoasa.
  • Este echipat cu senzori de monitorizare a calitatii aerului si sistem de umidificare.

Cum alegi purificatorul de aer?

Pe piata exista numeroase variante de purificatoare de aer, unele mai simple, altele mai complexe. Atunci cand optezi pentru un astfel de produs este bine sa tii cont de capacitatea sa de filtrare, de zgomotul pe care il produce, de certificarile pe care le are ( este de preferat sa fie certificat de catre Centrul European pentur Cercetarea Alergiilor) si de functiile si facilitatile suplimentare pe care le ofera.

Beneficiile urilizarii purificatorul de aer


Beneficiile sunt uriase pentru toate persoanele din incapere. Acestea se odihnesc mai bine, risca mai putin sa dezvolte astm sau alte boli transmise pe cale aeriana, se bucura de un miros placut si chiar se pot bucura de fructe si legume proaspete mai mult timp.

Functiile cele mai importante ale purificatorului de aer

Este bine sa urmaresti purificatoare cu functii cat mai complexe, cum ar fi cele de programare automata pentru oprire si pornire, cele care pot sa masoare calitatea aerului sau cele care au filtre cat mai complexe, in asa fel incat sa poata elimina un numar cat mai mare de daunatori din aerul respirat.